Yleinen

WanhaaJaUutta

12.01.2014, miljatuulikki

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin, ja voin kyllä rehellisesti sanoa olevan mukavaa kun saa taas viettää tavallista arkea! Toki lomailu on aina kivaa, pääsee reissaamaan Ouluun näkemään kavereita ja sukulaisia, mutta kyllä sitä vähitellen alkaa ikävöimään omaa kotia, töitä ja rutiineja. Myönnän, olen kotihiiri.

Mutta joulunaika oli kyllä ihanaa! Ja meillä kävi kaikenlisäksi ihka oikea Joulupukki 😉

Olen jouluintoilija muttei pukki sentään pelkästään minun vuokseni tullut, joulua oli viettämässä myös pienempää väkeä. 🙂 Olin ilmeisesti ollut aika kilttinä, sillä sain niin paljon lahjoja että alkoi melkein nolottaa! Muun muassa nämä ihanat Late Lammas -lapaset!

Olin silti kaikista innokkaimpana koristamassa kuusta.

Joulu <3 Joulussakin on paljon juhlittavaa, mutta lisäksi vietän synttäreitäni 29. päivä. Yleensä olen pitänyt synttäripäivänäni hiljaiseloa, mutta nyt tein poikkeuksen ja pyysin kavereita kylään. 🙂 Pientä ikäkriiseilyä ehkä on havaittavissa, kuten koristeluista saattaa huomata… Mutta hauskaa oli!

Koristelin kakun itse!

Kyllä lomalla on mukavaa.. Tampereelle palattuani palasin myös yhden lempiharrastukseni, elokuvissa käynnin pariin. Heti Plevnan aulassa sainkin muistutuksen töistä, sillä siellähän oli aidon kokoinen kuva The Addams Familyn ”Lurkista” jota meikkaan työväen teatterilla! Ja vieläpä hyvässä seurassa, Charlie Chaplinin kanssa. Kuva oli otettava!

Elokuva jonka kävin katsomassa oli Walter Mittyn ihmeellinen elämä, ja pystyn kyllä suosittelemaan sitä kaikille. Huumoria löytyi, mutta elokuva oli myös koskettava, ja pääsi näkemään upeita maisemia. Täydellinen leffa uuden vuoden ensimmäiseksi, pisti miettimään myös omaa elämää, sitä mitä oikeasti elämältä haluaa ja kuinka olla onnellinen. 🙂

Aloitetaan uusi vuosi näillä aatoksilla!

-Miljatuulikki


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *